Olay Gazetesi Bursa

Önce aile sonra kariyer

Artık anne olmaya yeşil ışık yakan Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile çocuk yapmaya kariyerlerinin engel olmadığını, kendisi için aile kavramının herşeyden önce geldiğini söyledi.

KENAN BEY’E SORMAK LAZIM

Reklam yüzü olduğu ayakkabı markasının lansmanında sammi açıklamalar yapan Sinem Kobal, çocuk özlemi duyduğu yönündeki iddialara cevap verdi. Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile çocuk yapma planlarının kariyer yönetimleriyle ilgisi olmadığını belirten Kobal, ‘Hayatta kalmak için her zaman çalışacağız. Ama aile en önmeli değer. Çocuk kariyerimin önüne geçmesin diye bir durum yok’ dedi. Güzel oyuncu evde kimin sözünün geçtiğini soran gazetecilere ise ‘Onu Kenan Bey’e sormak lazım’ diye cevap verdi. 

ÇUKUR’A TRANSFER OLUYOR…

Lansmanda henüz gelen dizi tekliflerinden içine sinen bir proje olmadığını belirten Sinem Kobal, ertesi gün ise Çukur dizisinden ayrılan Dilan Çiçek Deniz’in yerine düşünüldüğü ortaya çıktı. Çukur Hakkında ser verip sır vermeyen Kobal, ’18 yıldır ben de televizyonda büyüdüm. İçime sinen senaryo yok, o yüzden ben ekrandan uzağım’ dedi. Güzel oyuncu, eşiyle ortak bir projede yer almak istediğini ancak bu yönde de bir teklif gelmediğini belirtti.