Olay Gazetesi Bursa

RUMELİSİAD’dan sağlık çalışanlarına destek

Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) Başkanı Ömer Kumova, koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın zorlu günlerden geçtiğini söyledi.

Salgın karşısında büyük bir mücadele verildiğini kaydeden Kumova, ‘’Bu zor dönemin dayanışmayla geçeceğine inanıyoruz. Bu inançla, fedakârlık göstererek görevlerini yerine getiren sağlık personelimize minnettarız. Üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Dernek olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin bir kısım acil ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurgulayan Kumova, bu doğrultuda üyeler tarafından 200 bin liranın üzerinde bağış yapıldığına işaret etti.

Kumova, ‘’Toplanan paranın bir kısmıyla sanayi tipi çamaşır makinesi, kurutma makinesi ile otomatik ütüleme makinesi alındı ve makineler üniversiteye teslim edildi. Paranın bir kısmı da fakültenin acil ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş olan çalışma komitemize bildirildi” diye konuştu.