Sosyal medya fenomeninden bomba itiraf: Bakireyim

Kaleci Loris Karius’un kendisine mesaj atmasıyla gündeme gelen Merve Taşkın, Instagram hesabından cinsel tercihinin aseksüel olduğunu ve bakire olduğunu söyledi.

Sosyal medya fenomeninden bomba itiraf: Bakireyim

Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un mesaj atmasıyla gündeme geldikten sonra her paylaşımı olay olan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, dün akşam Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Cinsel tercihi hakkında açıklama yapan Taşkın, aseksüel olduğunu söyledi.

sosyal-medya-fenomeni-merve-taskin-dan-ilginc-11335978_6540_m.jpg

“HALA BAKİREYİM”

Takipçilerinin her sorusunu yanıtlayan 20 yaşındaki Merve Taşkın, ‘Cinsel tercihlerin ne?’ sorusuna “Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim” cevabını verdi.

sosyal-medya-fenomeni-merve-taskin-dan-ilginc-11335978_2524_m.jpg

“LORIS KARIUS’LA BULUŞTUK”

Genç fenomen Merve Taşkın, geçtiğimiz günlerde katıldığı YouTube sayfasında Loris Karius’la buluştuğunu söyleyerek “Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce güvenemedi galiba ve daha güvenilir yer olan Snapchat’ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk.” demişti.

sosyal-medya-fenomeni-merve-taskin-dan-ilginc-11335978_6927_m.jpg

ASEKSÜEL NEDİR?

Aseksüel, herhangi bir kimseye cinsel ilgi duymayan kişi. Bazen cinsel yönelim yoksunluğu olarak tarif edilir. Aseksüeller cinsel ilişkiye ilgi duymazlar, kimilerine cinsel ilişki tiksinti verebilir, kimileri ise cinselliği umursamaz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X