Türk yıldızlar dünya vitrininde

Türk dizileri Cannes’daki dünyanın en büyük Televizyonculuk Fuarı ‘Mipcom 2019’da görücüye çıktı. Fuara katılan Türk oyuncular, dünya basınının karşısına çıktı.

Türk yıldızlar dünya vitrininde

YERLİ DİZİLERE BÜYÜK İLGİ

Dünyaya en çok dizi ihraç eden ülkelerden biri haline gelen Türkiye, sektörün nabzının attığı Fransa’nın Cannes kentindeki Mipcom 2019’da yerini aldı. Dünya çapındaki televizyon yapımcılarını buluşturan fuarda görücüye çıkan diziler, farklı ülkelere satılıyor. Fuara Türkiye’den katılan yapımlar arasında ‘Hercai’ ve ‘Kuruluş Osman’ isimli diziler var.

BABİL’İN KADROSU AÇIKLANDI

Öte yandan başrollerini Halit Ergenç ile Aslı Enver’in paylaştığı ‘Babil’ isimli yeni dizinin detayları da ilk kez Cannes’daki fuarda ortaya çıktı.  

Ozan Güven, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay’ın da yer aldığı dizi için Cannes’a öçel bir tanıtım hazırlandı. Yıldızların yer aldığı dizi ünlü oyuncuların hayranları arasında şimdiden heyecan yarattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X