Türkiye’de bir ilki sahneliyoruz

Babası Selami Şahin’in yaşam hikayesini sahneye taşıyan ‘Seninle Başım Dertte Müzikali’yle Bursalıları selamlayan Lider Şahin, böyle bir projenin yaşayan bir sanatçı adına Türkiye’de ilk kez yapıldığının altını çizdi.

Türkiye’de bir ilki sahneliyoruz

Müzikalde Olay Çekirge’ye konuşan Lider Şahin, Emre Akdemir’in sorularını yanıtladı.

BURSALILARDAN BÜYÜK İLGİ

Bir Selami Şahin Müzikali ‘Seninle Başım Dertte’ yaz turnesi kapsamında önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalılarla buluştu. Selami Şahin’in bestelerini, 80’lerin özlenen aşk hikayesiyle sahneleyen ekip, Bursa izleyicisine yazın son demlerinde Yeşilçam esintisi yaşatarak herkesin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktı. Gecenin sonunda sanatçılar, Bursalılar tarafından ayakta alkışlandı.

BABASIYLA GURUR DUYUYOR

Müzikalde Toprak Sağlam, Suna Keskin, İsmail Düvenci, Hakan Altıner, Burçin Bildik gibi oyuncularla birlikte sahneye çıkan Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin, gösteri öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu. Babasının adına yapılan böylesine görkemli bir işte yer almanın mutluluğunu yaşayan Şahin, ‘Böyle müzikal projelerin dünyada Abba ve Queen gibi örnekleri var. Ama Türkiye’de ilk defa biz yaşayan bir bestecinin şarkılarıyla bir müzikal yapıyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X