Usta sanatçıdan kötü haber!

Ses sanatçısı Onur Akay, ‘Taş Bebek’ olarak anılan gönül Yazar ile ilgili kötü haberi duyurdu. Akay, Yazar’ın safra kesesinin taşlarla dolduğunu ve hastaneye yatırıldığını açıkladı.

Usta sanatçıdan kötü haber!

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ olarak ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gönül Yazar’la ilgili kötü haber verdi.

Gönül Yazar'dan üzücü haber - Magazin haberleri

“Taş Bebek” lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar’ın hastaneye yatırıldığını duyuran ve Yazar’ın hastanede çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşan Akay, “Efsane sanatçılarımızdan Gönül Yazar, bugünlerde sağlık sorunları ile uğraşıyor. 14 Nisan’da hastanede kontrolleri yapıldı ve Safra kesesi taş dolu olduğu anlaşılan Yazar’ın, ameliyata alınmasına karar verildi ancak eve gönderilmişti. 

 Gönül Yazar ile ilgili görsel sonucu
 
Gönül Hanım, dün bulantı nedeni ile tekrar hastaneye yatırıldı ve kan değerlerine bakılıyor. Zor günler geçiren usta sanatçımızı sevenleri bir an olsun yalnız bırakmıyor. Ben de kendisine acil şifalar diliyorum.” açıklamasını yaptı.

Gönül Yazar hastanelik oldu! Durumu ciddi - Sayfa 4

 Uzun süredir hastanede tedavi gören usta oyuncu Eşref Kolçak’la ilgili ise sevindirici bir haberi duyurdu.

Eşref Kolçak’ın sağlık durumunu da açıklayan Onur Akay, “Usta sinema sanatçısı 92 yaşındaki Eşref Kolçak ise, uzun süredir Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Ancak bugünlerde sosyal medyada yoğun bakımda olduğu söylenerek kendisi için dua istendi. Eşref Kolçak’a yazarımız Nursel Eroğlu telefonla ulaştı ve taburcu olduğunu öğrendik. Şu an evinde dinlenen Kolçak’ın sağlık durumu çok iyi ve herkese selamı var.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X