Yolları ayrıldı ama Sevda Erginci, Onur Tuna’ya jest yaptı!

Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma’dan ayrılan Alihan ve Zeynep karakterleri Onur Tuna ve Sevda Erginci farklı projelerden teklif aldılar.

Yolları ayrıldı ama Sevda Erginci, Onur Tuna’ya jest yaptı!

Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Yasak Elma kadrosunda başarılı bir yol çizen Onur Tuna ve Sevda Erginci senaryo gereği diziden ayrılmışlardı. Başlangıçta dizide boy farkları nedeniyle olmadık eleştirilerin muhatabı olan Erginci ve Tuna, dizinin ilerleyen bölümlerinde birbirlerine yakıştırıldılar.

İkilinin bir anda diziden ayrılması izleyicilerde şok etkisi yaratırken, yeni sezona başlayan Yasak Elma’nın kimi izleyenleri de Zeynep ve Alihan olmayınca dizinin tadının da kalmadığı görüşünde.

Ancak iki oyuncu da tüm bu konuşulanların dışında önlerine bakıyorlar. Onur Tuna, yaz sezonunda Tuvana Türkay ile ‘Ağır Romantik’ isimli filmde rol alırken, aynı zamanda Fox’un yeni dizisi Mucize Doktor’la da ekranlara geri döndü.

Sevda Erginci ise Star TV’nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş ile ekrana gelmek için gün sayıyor.

Kamera önünde iki aşığı oynayan Erginci ve Tuna, gerçek hayatta da iyi arkadaşlar.

Dizide partner olan ikili, zaman zaman sosyal medyadan birbirlerine jest yapmaya da devam ediyorlar.

Son olarak Sevda Erginci, Onur Tuna’nın oynadığı Mucize Doktor dizisinin yayınlanmasının ardından eski partneri Onur Tuna için söylediği sözlerle dikkat çekti.

Erginci, Tuna’ya olan yakınlığını da ortaya koyan “En birinci partnerim” sözünü kullanarak büyük bir jest yapmış oldu.

Erginci, diziden bir bölümü yayınladığı instagram hesabından “En birinci partnerimin yeni işi, yolu uzun olsun” notunu düştü.

İşte o paylaşım:

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X