100. buluşma

99 maçın 51’ini Galatasaray, 22’sini Bursaspor kazandı. 26 karşılaşma ise berabere bitti. 

100. buluşma

Bursaspor ile Galatasaray, bugünkü mücadele ile birlikte Süper Lig’de 100’üncü kez karşılaşacak. Geride kalan 99 karşılaşmada sarı kırmızılıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bu mücadelelerin 51’ini sarı kırmızılılar kazanırken, 22 maçta ise gülen taraf yeşil beyazlılar oldu. İki takımın ligdeki randevularında diğer 26 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta ise Bursaspor, Aytaç Kara ile öne geçerken sarı kırmızılı ekip ise Eren Derdiyok’un golüyle skora denge getirmiş ve maç 1-1 sona ermişti.

6 maçtır kazanamıyoruz

Son maçlarda da Bursaspor, Galatasaray’a karşı şanssızlığını kıramıyor. Yeşil beyazlılar, Süper Lig’de sarı kırmızılılara karşı oynadığı son 13 maçı kazanamadı. Bu mücadelelerin 8’inde Galatasaray kazanan taraf olurken, 5 karşılaşma da berabere bitti. Galatasaray ise, Bursaspor ile rekabetinde lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisine ulaştı. Bursa’da oynanan son maçlarda da yeşil beyazlılar, rakibini son 6 maçtır yenemiyor. Bu mücadelelerde 3’er beraberlik ve mağlubiyetle sahadan ayrılan Bursaspor, rakibini iç sahada en uzun süre yenemediği seriyi yaşıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X