3-4 haftada bir oynayan futbolcu olamam!

Aurelien Chedjou ‘Sakatlıktan kurtuldum. Teknik direktörümüz ne istediğini bilen birisi. Bizi hemen adapte edebiliyor. İyi işler yapacağıma inanıyorum’ dedi.

3-4 haftada bir oynayan futbolcu olamam!

Transferi büyük bir sürpriz olan ve Beşiktaş maçında ilk kez yeşil beyazlı formayı giyen Aurelien Chedjou, performansıyla dikkat çekmişti. Ertuğrul Ersoy ile birlikte savunmada oldukça iyi bir görüntü sergileyen tecrübeli stoper, Bursaspor’a başarılı olmaya geldiğini söyledi. Kamerunlu futbolcu ‘Hayat çok garip. Er ya da geç Başakşehir’de oynayacağımı biliyordum. Ama şimdi Bursaspor’dayım ve her hafta oynamam gerekiyor. 3-4 hafta bir oynayan futbolcu olamam’ dedi.

AYBABA’YA ÖVGÜ

Kendini çok iyi hissettiğini belirten tecrübeli savunma oyuncusu ‘Sezon başında topsuz koşular yapıyordum. Şimdi ise maçlara çıkmaya başladım. Futbol evrensel bir oyundur. Hemen adapte olursunuz. Teknik direktörümüz ne istediğini bilen birisi. Bizi hemen adapte edebiliyor. İyi işler yapacağıma inanıyorum. Beşiktaş maçında takım olarak iyi bir performans sergiledik. İyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum’ diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X