AK Parti’den birlik ve beraberlik yemeği

AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatının verdiği birlik ve beraberlik yemeğinde yeni projeler ve hedefler anlatıldı.

AK Parti’den birlik ve beraberlik yemeği

Gemlik Ramada Otel’de düzenlenen yemek coşkulu bir havada geçti. Programa önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Zafer Işık, İl Başkanı Ayhan Salman, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, teşkilat yöneticileri, önceki dönem belediye ve ilçe başkanları, mahalle temsilcileri ve çok sayıda AK Parti üyesi katıldı.

‘GEMLİK’İ ÇOK SEVİYORUZ’

AK Parti’den Gemlik Belediye Başkan Adayı olan Berkay Bulut, yaptığı konuşmasında “Zaferle çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Yakın zamanda projelerle karşınıza çıkacağız. Bu kadrolarla birlikte kazananın Gemlik olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Biz Gemlik’i şansa bırakmayacak kadar çok seviyoruz” dedi. 

‘BUNLAR GEMLİK’TEN UTANIYOR’ 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Yılmaz, ‘Bu ülkeyi yolsuzluklara yol verenlere, uğursuzlara bırakamayız. Gemlik Belediyesinde yolsuzluk olurken, şimdiki ilçe başkanı da görevdeydi. Gemlik’te proje açıklamak yerine Bursa’da otelde yapıyor. Çünkü Gemlik’te yapma yüzleri yok. Bursa’da toplantı yapıyor ‘Biz Gemlik’ten utanıyoruz’ diyor. Biz Gemlik ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X