Akşener’den 5 miting

Bursa’ya gelerek ilçelerde miting yapan  İYİ Parti lideri Meral Akşener, “İşsiz gençler ortada. Her ailede iki işsiz genç var. İl il, ilçe ilçe geziyorum. İnsanlar bana ‘açım’ diye bağırıyor. Ekonomiyi konuşmaya devam edeceğiz” dedi. 

Akşener’den 5 miting

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Karacabey, Orhangazi, İznik, Yenişehir ve İnegöl’de mitinglere katılmak için Bursa’ya geldi. İlk olarak Karacabey’e giden Akşener’e; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ve CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ve CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş eşlik etti.

Karacabey’deki mitingde halka seslenen Akşener, “Ekonomi berbat, tarım berbat, sanayi berbat. İşsiz gençler ortada. Her ailede 2 işsiz genç var. İl il, ilçe ilçe geziyorum. Biz ekonomiyi konuşmaya devam edeceğiz. Çiftçi 6-6.5 lira mazot kullanmalı, ÖTV kaldırılmalı.

İşsiz gençlerimizin iş bulması için istihdam yaratılması mecburiyetinde olunduğunu söylemeye devam edeceğiz. Buğdaydan soğana, hayvandan samana kadar çiftçinin içine düşürüldüğü bu durumu anlatmaya ve ona itiraz etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

“TARIM İHMAL EDİLDİ”…

Daha sonra Orhangazi ilçesine geçen Akşener, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti. Orhangazili seçmenlere Mustafa Bozbey ve Millet İttifakı İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz için destek istedi. Türkiye’de açlık sorunu olduğunu ileri süren Akşener, tarımın ihmal edildiğini savundu. Akşener, “Türkiye’de nohut üretimi bitti. Şimdi çok korkuyorum, Tunus’tan, Afrin’den zeytin ve zeytinyağı geliyor. Onun için 5 liraya mal ettiğiniz zeytini 2.5 liraya alan yok” ifadelerini kullandı. 

“BU NASIL BİR ANLAYIŞ?”…

Güzel bir seçim kampanyası yürütmeyi temenni ettiklerini belirten Akşener, “Güzel bir kampanya yürütülsün, bizler gelelim oy isteyelim. Elbette tercih edenlere saygı duyalım. Cumhur İttifakı’nın içinde yer alan MHP seçmeni ve AK Parti seçmenini kardeşimiz, canımız, kanımız görüyoruz. Sen bizim seçmenimizi ve bizleri, illet, zillet ve terörist olarak görüyorsun. Bu nasıl bir anlayış?” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X