Akşener’den Bursalılara mesaj var

Cumhurbaşkanı Adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Gökdere’de gerçekleştireceği miting öncesi Bursalılara mesaj gönderdi.

Akşener’den Bursalılara mesaj var

Akşehir’in yazılı mesajında şu ifadelere yer verildi: “Bursa’da olacağım için oldukça mutluyum. Bursa, üretim şehri olarak ülke ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan illerin başında gelmesine rağmen bu potansiyelini tam olarak kullanamıyor.

Bursa, 16 yıldır çok ihmal edildi. Bursalıların sorunlarını çözmek, Bursa’ya hak ettiğini vermek için geliyoruz. Başta otomotiv, makine, tekstil ve maden olmak üzere önemli sanayi kuruluşlarına sahip olan Bursa’da katma değerli üretim yapan firmalara devlet desteği vereceğiz. Bursa için pozitif ayrımcılık uygulayacağız.” 

ULAŞIM SIKINTISI BİTECEK

“Yıllardır hasretle beklediğiniz hava ve demiryolu yolu projelerinin de İYİ Parti iktidarıyla Bursa’da hızla yapılacak. Bursa’da kolay ulaşım olmazsa olmazımız.  Yenişehir Havaalanı’nı Bursa’ya yakışır şekilde geliştireceğiz.

Bursalılar tam kapasiteyle çalışan bir havaalanına da demiryoluna da bizimle kavuşacak.

Sanayi şehri Bursa’da üniversite mezunu işsizlerin her geçen gün arttığını biliyorum. Bu sorun ancak yatırımlarla çözülür. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır.

Onlara iş bulmak boynumuzun borcudur. Üniversite mezunu gençlerimize iş bulana kadar her ay 500 TL vatandaşlık maaşı vereceğiz.”

TARIMSAL KALKINMAYI BAŞLATACAĞIZ

“Türkiye’nin en kaliteli sebzelerinin yetiştiği Bursa’da tarım ve hayvancılığık son yıllarda bitti. Başlatacağımız tarımsal kalkınma hareketiyle kotaları ortadan kaldıracağız. Çiftçilerimiz benzini yüzde 50 indirimli kullanacak. Özel sektör altında çiftçilerimizin ezilmesine müsaade etmeyeceğiz. Tarlalarımızda yeniden buğdaylar mısırlar boy verecek. Çiftçilerimiz toprağıyla barışacak”

BURSA YENİDEN YEŞİLİNE KAVUŞACAK

‘Yeşil Bursa’ sloganıyla tanınan Bursa, maalesef plansız yapılaşmayla karşı karşıya. Kent estetiğine uymayan yapılar yüzünden Bursa’da çarpık kentleşmenin konuşulması oldukça üzücü. Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüm olarak algılayan bu iktidarın bozduğu kent estetiğini biz düzelteceğiz. Bursa yeniden yeşiline kavuşacak.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X