Artık mazeret yok!

Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, ’16 maçta 1 galibiyet alan ve küme düşme potasında olan bir takım kalan karşılaşmaları ölümüne oynaması gerekiyor’ dedi. 

Artık mazeret yok!

3.Lig 1.Grup’ta son sıraua demirleyen Orhangazi Belediyespor çıkış yolu arıyor. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Halide Edip Adıvarspor maçını savunmada yaptıkları çok basit hata kaybettiklerini belirterek, ’16 maçta 1 galibiyet alan ve küme düşme potasında olan bir takım bu maçları ölümüne oynaması gerekiyor. Geldiğimden beri her maçta sezon başında transfer olan oyunculara şans verdim. Bu takım girdiği pozisyonları atabilmiş olsaydı zaten bugün en az 20 puanı olurdu’ dedi.

SAVAŞAN TAKIM

Uzunköprü, herkesin öz eleştiri yapmasını isteyerek, ‘Artık hiçbir şeyin mazereti olamaz. Ligin ilkyarısında son hafta maçında herkes varını yoğunu ortaya koyup buna göre mücadele etmeli. Sezon başında kim ne hata yapmışsa artık hepsi geride kaldı. Ben ikinci yarı için bu camiaya söz veriyorum. Öyle bir takım yaratacağız ki, sadece forması ve camiası için sahada ölümüne oynayan, rakibini ısıran, savaşan bir takım olacak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X