ATV’den flaş karar! Emekler boşa gitti…

Son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde rol alan Kutsi’nin atv için çekilen Verda isimli diziyle ekrana döneceği gündeme gelmişti. Dizinin çekimleri bile başladı ancak bir anda iptal edildi!

ATV’den flaş karar! Emekler boşa gitti…

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Pastel Film imzalı ‘Verda’ dizisiyle ilgili yaşanan son gelişme ekibi şoke etti. Kutsi ve Gonca Sarıyıldız’ın başrolünü paylaştığı dizinin aralık ortasında atv’de yayınlanacağı konuşuluyordu.

Funda Çetin’in yazdığı, Aysun Akyüz’ün ise yönettiği projenin iki bölümünün de çekimleri tamamlanmıştı.

Dizi, ayrıca Mine Tugay, Hale Soygazi, Ayşegül Günay, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Kaynak, Barış Yalçın, Aydan Burhan, Kubilay Penbeklioğlu, Kadir Polatçı ve Şerif Sezer’den oluşan güçlü kadrosuyla da dikkat çekmişti.
 

Ancak geçen hafta Pastel Film, Verda ekibine şu açıklamayı gönderdi:

“atv ile sözleşmedeki anlaşmazlıktan dolayı yapım tarafından proje durdurulmuştur. Yılbaşından sonra başka kanallarla görüşülecektir. Bilginize…”

Bu açıklamanın hemen ardından dün ise dizi ekibine projenin tamamen iptal edildiği açıklaması yapıldı. Aylardır “Verda” dizisi için çalışan ve emekleri çöpe giden ekip bu son gelişme üzerine büyük şaşkınlık yaşadı.

Dizi yayınlanmadan çöpe gitti! Kutsi’nin yeni dizisi Verda, iptal edildi!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X