Gönül Dağı’nda taciz skandalı

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinin setinde taciz olayı ile sarsıldı. İki kadın çalışan arasında geçen taciz skandalı yargıya taşındı ve dava karara bağlandı.

Gönül Dağı’nda taciz skandalı

TRT1’in iddialı yapımlarından Gönül Dağı dizisinde yaşanan çalışanları arasında geçen taciz skandalı yargıya taşınmıştı.

Saç Asistanı Zeynep Çetinkaya’nın dudağından öpmeye çalışarak kendisini taciz eden setin Makyaj Şefi Kardelen Özbek hakkında karar verildi.

Sinema TV Sendikası yaptığı yazılı açıklamada, “Köprü Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Gönül Dağı’ isimli dizi film projesinde Saç Asistanı olarak çalışan meslektaşımız Zeynep Çetinkaya (21) aynı dizinin setinde Make UP Şefi olarak çalışan Kardelen Özbek tarafından cinsel tacize uğramış, yapım şirketi tarafından ise maruz kaldığı tacizi bildirmesine rağmen haksız olarak işten çıkartılmıştır. Sendika olarak takip ettiğimiz dava dosyasında çıkan kararda; Mahkeme Zeynep Çetinkaya’ya cinsel tacizde bulunan Kardelen Özbek’i suçlu bularak, cezalandırılmasına karar vermiştir. Zeynep Çetinkaya’nın Yanındayız!”

sendika

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X