Avrupa’da ikinci sınav

Büyükşehir Belediyespor, Masatenisi ETTU Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçında bugün İspanya’da UCAM Cartega TM ile karşı karşıya gelecek.

Avrupa’da ikinci sınav

Geçen sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve ETTU Kupası’nı müzesine götüren Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi takımı, bu sezon mücadele ettiği ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maçında bugün İspanya’nın UCAM Cartega TM ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Avusturya temsilcisi Linz AG Froschberg’i 3-2 mağlup eden, Adana’da yapılan Süper Lig ilk etap maçlarının ardından ligde liderlik koltuğuna oturan Bursa ekibi, UCAM Cartegana MT ile bugün TSİ 18.00’de karşılaşacak.

İVME KAZANDI

Avrupa’da Bursa ismini sporun her alanında duyurmak istediklerini ifade eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Masa tenisinde önemli ivme yakaladıklarını söyledi. Geçen yıl hedefledikleri bütün kupaları kazandıklarının altını çizen Ferik, Türkiye’nin adını da Avrupa’da duyurmanın gururunu yaşadıklarını ve aldıkları galibiyetlerle yurt dışında yaşayan gurbetçileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X