Bakyapı’dan 300 milyon liralık yatırım

Bakyapı, ‘Prestij’ serisi projelerine bir yenisini daha ekledi. Firma, Çamlıca’da başlanan Prestij Gold projesinin örnek dairesini yatırımcılarla buluşturdu.

Bakyapı’dan 300 milyon liralık yatırım

Akıllı ev konseptiyle hayata geçirilen tamamı 4+1 252 daireden oluşan proje, 30 bin metrekarelik alan üzerinde 16 bloktan meydana geliyor. Söz konusu proje Kent Ormanı’nın hemen yanı başında bulunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, ‘Prestij’ markasıyla yatırımcı gözünde güvenin sembolü haline gelerek, bugüne kadar binlerce aileyi huzurlu ve güvenli yaşam alanlarıyla buluşturduklarını hatırlattı.

Prestij Gold projesiyle üst düzey konforla tasarlanan kusursuz bir aile yaşantısı sunmayı hedeflediklerinin altını çizen Bakgör, ‘’Bursa’nın cazibe merkezi haline gelen Çamlıca’da 300 milyon liralık yatırım değeri olan  Prestij Gold projesini, üst düzey donanım ve niteliği yüksek standartlarda oluşturduk.

 Projemizin orman manzarasıyla akıllı ev konseptine sahip donanımını birleştirerek huzur ve konfor kavramlarını aynı anda sunuyoruz. İnşaat çalışmaları hızla devam eden projemiz, kusursuz bir aile yaşantısını üst düzey standartlarda yaşamak isteyenler ile yüksek katma değer beklentisinde olanlara en güzel cevabı veriyor.

Projemizin örnek dairesini tamamlayarak yatırımcılarımıza sunduk. Şu ana kadar aldığımız tepkiler bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösterdi. Şu an itibariyle yatırımcılarımızı mutlu etmenin haklı gururu içerisindeyiz” dedi.

Tam donanımlı teslim edilecek

Projede yer alan tüm daireleri beyaz eşyadan klimaya kadar tam donanımlı bir şekilde teslim edeceklerini ifade eden Bakgör, şöyle devam etti: ‘’Akıllı ev sistemi altyapısı, 7/24 güvenlik, yerden ısıtma, gizli aydınlatmalar, birinci kalite seramik ve parkeler gibi donanımıyla bir ailenin çocuklarıyla huzur içinde yaşayabilecekleri bir proje tasarladık.

Projemizde yer alan oyun alanları ve parklarla da çocukların huzur içinde oynayabilecekleri, ailelerin de gönül rahatlığıyla çocuklarını büyütebilecekleri bir ortam sunuyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X