Başarılı iş kadınlarına ödül

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’ önceki akşam Crowne Plaza’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Başarılı iş kadınlarına ödül

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Törenin açılışında konuşan BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, yürüttükleri tüm projelerde başarı için en önemli kriterlerinin sürdürülebilirlik ve her yıl artan etki alanı olduğunu belirtti. Söz konusu ödülleri 10’uncu kez verdiklerini hatırlatan Yalçın, ‘’Kadın istihdamına verilen önemin gün geçtikçe arttığını görüyoruz. Hükümet Özel sektör, sivil toplum ve kamuoyunun farkındalığı artık daha yüksek. Ancak ekonomik ve toplumsal kalkınma hedeflerimize ulaşmak için daha çok yolumuz var” dedi.

Törene iki Büyükşehir Belediye Başkan adayı da katılarak birer konuşma yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘’Kadınlar çok dikkatliler ve çok başarılılar. Bu anlamda BUİKAD’da önemli bir farkındalık ortaya koyuyor” ifadesini kullandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, kadının sadece iş hayatında değil her alanda eşit biçimde hak ettiği yerde olmasını diledi.

İŞTE ÖDÜL ALANLAR

Gecede Özel Ödüller- Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel ile UEDAŞ’a giderken, Bursa’nın Başarılı İş Kadını Ödülü Nevra Eker Güryel’e verildi. Sevinç Öztürk Başarılı Girişimci Ödülü’nü alırken; ‘Yılın Kadını Destekleyen Oluşumu dalında Global Compact Türkiye, ‘Yılın Fark Yaratan Kadını’ dalında SosyalBen Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ece Çiftçi ödüle layık görüldü. Yılın Başarılı İş Kadını olarak Sezen Sungur Saral seçilirken, Sibel Binici Bursa’nın Başarılı Kadın Yöneticisi oldu. Beyçelik Holding ise ‘Yılın Kadına Değer Veren Şirketi’ seçildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X