Bayramın üçüncü günü trafiğe çıkacaklar dikkat

İl Emniyet Müdürlüğü, bayramın üçüncü gününde İYİ Parti ile HDP’nin Bursa’da miting yapacak olması nedeniyle alınacak güvenlik önlemleri kapsamında kapatılacak yollarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Bayramın üçüncü günü trafiğe çıkacaklar dikkat

Emniyet Müdürlüğü, yazılı açıklamada Siyasi partilerin bayramın üçüncü gününe denk gelen miting programları nedeniyle alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında kentteki birçok yolu trafiğe kapatacak olan İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların trafikte mağdur olmaması için yaptığı yazılı açıklamayla vatandaşların kullanabileceği alternatif yollar hakkında bilgi verdi. 

Kullanılabilecek alternatif yol güzergahlarının yer aldığı açıklamada, “17 Haziran Pazar günü saat 16.00-21.00 arasında Merinos Parkı içindeki miting alanında düzenlenecek olan HDP mitingi çerçevesinde; Merinos Parkı etrafındaki ana yollarda ve parka çıkan bağlantı yollarında miting esnasında kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılabileceği bu durumlarda vatandaşlarımızın görevlilerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılarına riayet etmesi gerekmektedir.

Sürücülerin ziyaret süresince, İstanbul yolu, İzmir yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı, Mudanya yolu, Ankara yolu ve Eğitim Caddesi istikametlerini kullanmaları, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için özellikle trafiğe çıkacak olan sürücülerin toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerekmektedir’ ifadelerine yer verildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X