Bir daha yapma Barış!

Paul Le Guen, dünkü çalışmada Fenerbahçe maçında oyundan alındıktan sonra direk soyunma odasına giden tecrübeli futbolcu aldığı uyarılar sonrası tek başına çalıştı.

Bir daha yapma Barış!

Bursaspor’da dünkü antrenmanı öncesi Teknik Direktör Paul Le Guen’in hışmına uğrayan isim Barış Yardımcı oldu. Toplantıda Fenerbahçe maçında oyundan çıktıktan sonra direk soyunma odasına giden Barış’a sert çıkan tecrübeli teknik adamın ‘Sizlere kaç defa söyledim. Oyundan çıkan yedek kulübesine gelecek. Soyunma odasına gitmeyecek’ dediği görüldü. 

DELARGE DA YAPTI

Yaşanan bu gelişme sonrası Teknik Direktör Paul Le Guen, hafif sakatlığı da bulunan Barış’ı yan sahaya gönderdi. Dünü takımdan ayrı olarak düz koşu yaparak tamamlayan 25 yaşındaki oyuncunun moralinin bozuk olduğu görüldü. Bilindiği gibi yeşil beyazlılar takımda daha da önce de böyle bir tutumu Dzon Delarge yapmış ve yine aynı şekilde teknik kadro tarafından uyarılmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X