Birden Fazla Televizyon Bulunan Evler İçin Özel Kampanyalar

Teknolojideki gelişim sonrasında çok daha fazla cihaz kullanmaya başlıyoruz. Bu doğrultuda televizyonlar da en çok kullanın elektronik cihazlardan birisi oluyor.

Birden Fazla Televizyon Bulunan Evler İçin Özel Kampanyalar

Televizyonların ilk çıktıkları dönemde yalnızca bazı evlerde bulunuyor olması kişilerin hala hafızalarında yer alırken günümüzde her evde televizyonun rahatlıkla bulunuyor olması teknolojinin sunduğu imkânlar dahilinde oluyor. Buna ek olarak günümüzde evlerde çok daha kaliteli ve HD yayınların izlenebildiği televizyonlar bulunurken ev içerisinde birden fazla televizyon kullanımı da gerçekleşiyor. Özellikle mutfaklarda bir adet daha televizyon olurken evin diğer bir odası için de televizyon tercihleri olabiliyor. Böylece de kişiler evin hangi alanında bulunurlarsa bulunsunlar rahatlıkla televizyonları takip edebiliyorlar.

Günümüzde televizyonlar tek başlarına kullanılmazken özel platformlara yapılan üyelikler ile birlikte kişiler yüzlerce ek kanal satın alarak televizyonlarını izliyorlar. Bu aşamada kişilerin evlerinde yer alan her televizyon için yüksek bedeller ödemesine gerek kalmıyor. D-Smart tarafından sunulan yan oda kampanyası sayesinde kişiler çok rahat bir biçimde diğer televizyonlarında da D-Smart kullanabiliyorlar. Bu doğrultuda kişiler eğer herhangi bir televizyonlarında D-Smart üyeliği varsa bu kampanya için başvuruda bulunarak diğer televizyonlara da bu platformu sunuyorlar. Kişiler isterlerse diğer televizyonlarda yalnızca belirli kanalların tercih edilmesini sağlayarak aylık ödemeleri gereken tutarın daha da düşük seviyelere çekilmesini isteyebiliyor.

Bu aşamada yan odalarda kullanılacak olan D-Smart bünyesinde istenilen paket iptal edilebiliyor. Ancak kişiler ana üyeliklerinde olmayan bir paketi satın alması da mümkün olmuyor. Bu doğrultuda kişiler eğer ana paketlerinde Mega Paket gibi her şeyin dahil olduğu bir paket kullanıyorlarsa rahatlıkla diğer odalarda istedikleri paketlerden bir sistem kurabiliyorlar. Eğer çocuk odalarında D-Smart kullanılacaksa çocukların ilgi alanlarına göre dizi kanalları ya da film kanalları paketin dışına çıkarılabiliyor. Yetişkin kanalları da bu paket içerisinde yer almayacağından ücretler çok ciddi biçimde bir düşüş gösteriyor. Ancak hiçbir işlem olmadan direkt olarak aktarılsa dahi ücretler ana paketin çok altında oluyor.

Eğer kişiler yan odalarda yer alan televizyonlarında da Mega paketi tercih etmek isterlerse bunun için ödemeleri gereken bedel 25 TL oluyor. Bunun dışında yalnızca dizi ve film kanallarının dahil olduğu bir paket isteniyorsa 20 TL karşılığında bu paket alınabiliyor. Aile ve spor paketleri de aynı fiyat üzerinden hizmete sunulurken kişiler bu uygun fiyatlar ile birlikte evin her noktasında kaliteli bir televizyon izleme şansı buluyorlar. Bu kampanyaya dahil olabilmek için kişilerin dsmart iletişim bilgilerini kullanarak başvurularını yapması gerekiyor. Başvuruları kısa süre içerisinde onaylanırken hemen işlemlere başlanıyor. Bu işlemlerde de oldukça farklı indirimler yapılarak kişilerin vermesi gereken ekstra ücretler ortadan kalkıyor.

Yan odalara da yeni cihazların eklenmesi gerekirken bu cihazların belirli bir kurulum ve aktivasyon ücretleri bulunmaktadır. Ancak kampanya dahilinde kişilerden bu kurulum ve aktivasyon ücretlerinin hiçbiri alınmamaktadır. Bu sayede kişilerin diğer odalarda da D-Smart kullanmaması için hiçbir sebep kalmamaktadır. Kampanyaya katılım için kişilerin 24 ay taahhüt vermesi istenirken bu birçok kişi için herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Eğer kişiler bu hizmeti iptal etmek isterlerse aldıkları tüm indirimlerin ve hediyelerin bedellerini ödemek zorunda kalırlar. Bu doğrultuda aylık ödedikleri tutar üzerinden yapılan indirimler ve buna ek olarak kurulum ve aktivasyon için alınmayan ücretler iptal anında kişilerden tahsis edilmektedir. Ancak aylık ödeme tutarları çok düşük seviyelerde olduğu için kişiler genel olarak herhangi bir iptal başvurusunda bulunmamaktadırlar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X