BTTDD’den Mercure Otel’de renkli buluşma

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi, Mercure Otel’de düzenlenen geceyle kendilerine destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

BTTDD’den Mercure Otel’de renkli buluşma

EMİR DOĞAN

Mercure Otel’deki gece büyük ilgi gördü. BTTDD’ye destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür amacıyla gerçekleşen gecede konuşan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Emin Latif, ‘Bu gece bizler ayrı bir gururu daha yaşıyoruz.

Derneğimizin kurucusu sayın Şükrü Şankaya’nın ortağı, derneğimizin ilk üyelerinden Devlet Eski Bakanı Sayın Cavit Çağlar’ın bu cennet vatana kazandırdığı önemli yatırımlarından birindeyiz. Kendisini bu güzel yatırımı için bir kez daha kutluyorum. Ülkemiz için yaptıkları konusunda bir Batı Trakyalı olarak kendisiyle gurur duyuyoruz’ dedi. Gece, teşekkür plaketlerinin dağıtılmasıyla devam etti. 

kkk.jpg

Bursaspor eski Başkanı ve Divan Kurulu Onursal Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya teşekkür plaketlerini BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin ve Bursa şube Başkanı Ali Emin Latif taktim etti.

sadko.jpg

BTTDD’ye sağladığı özel katkıları nedeniyle Olay Gazetesi Görsel Yönetmeni Sadık Asa’ya ‘Özel Katkı Ödülü’ verildi. Asa’ya ödülünü BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin ile Bursa şube Başkanı Ali Emin Latif birlikte taktim etti.

mahmut.jpg

BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin ve Bursa şube Başkanı Ali Emin Latif, katkılarından dolayı Olay FM Yayın Yönetmeni Mahmut Uçakcan’a plaket taktim etti.

uuuuu.jpg

Geleneksel etkinliğin yeni ağası Ahmet Mehmet Yuvacı, ‘Bu yıl daha yüksek katılımlı bir Batı Trakyalılar Panayırı gerçekleştireceğiz’ dedi.

o-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X