Bunları konuşmak için erken

Joshua John, takımda kalıp kalmayacağının ilerleyen günlerde belli olacağını söyledi.

Bunları konuşmak için erken

Bursaspor’da fazla forma şansı bulamayan isimlerin başında gelen ve kupada da görev aldığı karşılaşmalarda vasat bir görüntü sergileyen Joshua John, takımda kalıp kalmayacağı  sorularına kaçak yanıtlar verdi. John, ‘Ben sadece çalışmalarıma, oynayacağım maçlara odaklıyım. Bunları konuşmak için erken. Neyin ne olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz’ diye konuştu. Kupadaki Adanaspor ve cumartesi günkü Trabzonspor maçı için de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli futbolcu şunları söyledi: 

TRABZON ZOR RAKİP

‘Adanaspor karşısında turu geçtiğimiz için mutluyuz. Güzel bir karşılaşma oldu. Diğer arkadaşlarımıza göre daha az süre alan arkadaşlarımız vardı. Onlar da iyiydi. Kazandığımız için mutluyuz, Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Biz zor bir maç bekliyor. Ama ligde oynanan her maç zor. Puan ya da puanlar almak zorundayız. Çünkü Fenerbahçe’ye kaybettik. Bu maçın önemi daha da arttı.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X