‘Bursa değişimi kucaklayacak’

Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi’de bulunan Büyükorhan Aktaş ve Fadıl köylerinin derneklerini ziyaret etti.

‘Bursa değişimi kucaklayacak’

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular’ın da hazır bulunduğu ziyarette dernek üyeleri Bozbey’e büyük ilgi gösterdi. 

“BURSA’NIN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”…

Sorunları giderek büyüyen Bursa’nın ana sorunlarını çözmek için bilgi birikimine ihtiyaç olduğun kaydeden Bozbey, “Katılımcılık anlayışıyla sorunların üzerine gitmeliyiz. Projeleri yaparken, sorunların çözümü için herkes taşın altına elini koymalı. İnsanların mutlu ve huzurlu olması için çaba gösteriyoruz.

Emin olun Bursa değişecek, buna gönülden inanıyorum. Bursa değişimi kucaklayacak. Birbirimizle barışacağız, birbirimize sarılacağız ve dayanışacağız. Bu topraklarda hepimiz huzur ve yaptığımız işlerde bereket istiyoruz. Ben inanıyorum ki huzur ve bereket Bursa’yı saracaktır’ diye konuştu.

“YÖRENİN YAŞAM STANDARTI YÜKSELECEK…

Osmangazi’nin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirten Bozbey, “Ne yapacaksak birlikte yapacağız. Bursa dönüşecekse, vatandaşların talepleri, önerileriyle dönüşecek. Burada birinci öncelik yeşil alanların ve çocukların oyun alanlarının çoğalması. Kentsel dönüşüm deyince hemen binaların yıkılması gerekmiyor. Yapılacak yenilemeyle birlikte komşuluk ilişkilerinin bozulmaması gerekiyor.

Bursa’nın dağ yöresinin de en büyük sorununun su ve kanalizasyon olduğunun altını çizen Bozbey, dört dağ ilçesini bir araya toplayarak onların yaşam standartlarını yükseltecek projeleri hayata geçireceklerini ve bu yöreyi yaşanabilir bir bölge haline getireceklerini söyledi.

GENÇLERİN BOZBEY COŞKUSU

CHP Gemlik İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Uğurlu Gelecek Gençlik Buluşması’na da katılan Bozbey, büyük coşkuyla karşılandı. Bozbey, Ormancı türküsüyle karşılama yapan gençler için türküyü bir kez de kendisi söyledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X