Bursa merkezli 14 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı

Bursa merkezli 14 ilde, silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyonda 59 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında polis memuru da var…

Bursa merkezli 14 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı

Orhangazi Cumhuriyet Başsavcılığı’nca silah kaçakçılarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 72 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Harekete geçen polis ekipleri, Bursa’nın Gemlik, Orhangazi ve İznik ilçeleri ile İstanbul, Yalova, Balıkesir, Konya, Sakarya, Kütahya, Ankara, Samsun, Zonguldak, Manisa, Hatay, Çanakkale, Bayburt’taki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

59 gözaltı

Adreslerde yapılan aramada 24 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mühimmat ele geçirilirken, 59 şüpheli gözaltına alındı.

Polis memuru da gözaltında

Gözaltına alınanlar arasında Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir polis memuru ile çok sayıda emekli polis memurunun da olduğu öğrenildi. 

Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Şifreli haberleşmişler

Bu arada şüphelilerin silah kaçakçılığıyla ilgili haberleşirken “Zeytin var mı? Büyük zeytin mi küçük zeytin mi yeşil zeytin mi?” şeklinde ifadeler kullandıkları öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X