Bursa spor şehri

TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, dün taban birlikleri temsilcileriyle Atıcılar’daki yenilenme çalAİLESİışmaları süren tesiste biraraya geşdi.  

Bursa spor şehri

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, dün Özlüce’deki toplantının ardından Bursa’nın taban birlikleri temsilcileriyle görüştü.

Önce Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Altıparmak’taki binasına giden Düşmez, ardından Atıcılar’da yapımı devam eden tesisi gezdi… Düşmez, BASKF Başkanı Osman Kılıç, TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbu, Saha Komiserleri Derneği Bursa Şube Başkanı Ercan Ütücü ve taban birlikleri temsilcileri eşlik etti.  

ÇAĞLAR AİLESİNİ UNUTAMAM

Bursaspor Başkanı Ali Ay’a güzel ev sahiğliğinden dolayı teşekkür eden Düşmez, ‘TFF Yönetim Kurulu Üyemiz, kadim dostum Mustafa Çağlar kardeşimi de unutumamam. Bursa denince aklıma Çağlar ailesi ve kardeşim Mustafa gelir. Ben şuan buradayım kendisi bulunamadı ama onun ruhuyla geziyorum. Çok güzel bir gün geçirdik. Bu yeni yapılan binayı gördüm. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bursa tabii spor şehri. Kendi şehrim gibi görüyorum. Hep birlikte güzel işler yapacağımızı düşünüyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X