Bursa takımının yönetiminde ünlü isimler

Orhangazi Belediyepor’da başkanlığa seçilen Selahattin Çelik’in listesi dikkat çekici. Necmettin Şahin’den görevi devralan Çelik’in yönetiminde Bülent Tulun, şarkıcı Alişan ve yapımcı Polat Yağcı gibi ünlü isimler bulunuyor. 

Bursa takımının yönetiminde ünlü isimler

Nevzat Okumuş

Orhangazi Belediyespor’un olağanüstü genel kurulunda yönetim el değiştirdi ve Haziran’da bu göreve gelen Necmettin Şahin görevi Selahattin Çelik’e devretti. Gökmen Yıldıran Tesisleri’nde Ahmet Yılmaz’ın Divan Başkanlığındaki genel genel kurulda, kulübün şirketleşmesi ile ilgili çalışmalar yapılması ile TFF’nin isim değişikliği nedeniyle istediği yeni logo oy çokluğu ile kabul edildi. 1,5 yıl için seçilen yeni yönetim kurulu 25 kişi yerine 20 asil ve 20 yedek üyeden oluşurken, yeni yönetime 1 milyon 793 bin lira borç devredildi.

Kalıcı gelir yok

Tahmini bütçenin 6 milyon 851 bin lira olarak kabul edildiği genel kurulda dönemi değerlendiren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ‘Yapılan ne varsa Orhangazispor’un daha ileriye çıkması içindir. Bu takım bağışlarla yürüyor. Kalıcı gelirleri çok az. Hep borç içinde yürüdük. Puan sıralamasının baktığımızda aşağıyı görüyoruz. Bu kongreyi de onun için yapıyor, çıkış yolu arıyoruz. Bundan sonrasını düşünüyoruz. Orhangazispor ilçemizin marka değeridir. Yeni yönetime sahip çıkalım” dedi. 

İDDİALI LİSTE

Orhangazi Belediyespor’un yeni yönetiminde Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Bülent Tulun, şarkıcı Alişan, yapımcı Polat Yağcı, Bursaspor’un eski yönetim kurulu üyesi Yüksel Çolak gibi isimler de yer alıyor… Diğer yöneticiler şöyle;

Erkan Özkaya, Celil Koç, Ufuk Gezeroğlu, Halil Kurtulmuş, Mesut Demirhan, Yavuz Tuncer Yenigün, Recep Çil, Recep Turgut, Özkan Dağdelen, Berkay Şahin, Vahit Bayramoğlu, Ender Teke, Necmi Çınar, Hüseyin Peker ve Birol Karan.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X