Bursalı hakemlerin gurur günü

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonun onur konuğu Türkiye Furbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar’dı.

Bursalı hakemlerin gurur günü

ERKAN SAĞLIK

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi tarafından gerçekleştirilen törenle 38 aday hakem, kokart takarak il hakemliğine terfi etti. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki gurur günlerinde genç hakemlerin sevinçlerine Türkiye Futbol Federasyonu’nun Genç Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bursalı İşadamı Mustafa Çağlar da ortak oldu… Çağlar, genç hakemlere kokartlarını takarak, başarılar diledi…

SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU

Organizasyonda Mustafa Çağlar’ın yanı sıra Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan yardımcısı eski Milletvekili Mehmet Tunçak, TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, Süper Lig hakemi Arda Kardeşler, taban birlikleri temsilcileri iie bir çok konuk katıldı…  

BURSA 5. BÜYÜK ŞEHİR

Dernek Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı da, Bursa’nın önemli bir potansiyele sahip olduğunu beliterek, ‘Bursa 5. büyük şehrimiz. Spor anlamda da ilk 3’te. Sizlerin bu gücü iyi kullanıp, önemli hakemler çıkarmaya devam etmeniz gerekiyor’ dedi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şube Başkanı ve TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Uçak, katılanlara tek tek teşekkür etti.

Mustafa Çağlar Bursa için büyük şans

Bursa futbolunun Mustafa Çağlar gibi bir isme sahip olduğu için şanslı olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de, ‘Sayın Çağlar, Futbol Federasyonu’nda bizim gözümüz, kulağımız ve destekçimiz oldu. Bursaspor için Bursa’nın sporu için ne gerekiyorsa yerine getiriyorlar. Gözterdikleri fedarkarlık için bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum’ dedi.

**

Merinos’ta gerçekleştirilen organizasyonda Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Bursalı İş adamı Mustafa Çağlar, genç hakemlere kokartlarını taktim etti. 

Bursalı hakemler Merinos’ta gerçekleştirilen gecede gurur anlarından birini yaşadı.

Geceye Bursa’nın yanı sıra Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Yalova, Edirne ve Balıkesir’den de hakem ve yöneticileri de eşleriyle birlikte katıldı.

Bahar Turnuvasında TFFHGD Bursa Şubesi Final müsabakasında Eskisehir’i 3-3  biten maçın ardından seri penaltılarla mağlup ederek kupaya uzandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X