Bursaspor’a bulunduğu yer yakışmıyor

Samet Hoca, Bursa FAN Club Derneği’nin yemeğinde net konuştu.

Bursaspor’a bulunduğu yer yakışmıyor

ERKAN SAĞLIK

Aybaba, “Bursa önemli futbol şehri. Daha yukarı nasıl çıkılır onu planlıyoruz. Başarı için herkes sahip çıkacak, bizde çıkacağız. Destek olursa başarı gelir” dedi. 

Bursa FAN Club Derneği 614.yemekli Genel Kurul Toplantısı’na, Bursaspor 2. Başkanı Cem Öztürk ve Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba katıldı. Almira Otel’de gerçekleştirelen yemekte konuşan Bursa FAN Club Dernek Başkanı Ali Ademoğlu,  Bursaspor’un daha iyi yerlere gelmesi için Samet Hoca tercihinin çok doğru olduğunu söyledi. Böyle bir organizasyona katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Samet hoca, “Bursa futbol şehri. Ama futbol anlamında çok geri kalmış. İyi bir takım oluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz” dedi.
 
ALTYAPIYA GÜVENİYORUM

Takımın belli bir noktaya geldiğini ifade eden Aybaba,  “Altyapıdan oyuncuları yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. Çok yetenekli oyuncularımız var. Onları bir yere getirmeye çalışıyoruz. Bütçeyi planlıyoruz.

Sahada istekli coşkulu seyredenleri keyif veren futbol oynamak istiyoruz. Herkisin bildiği gibi ülkede kriz var.  O yüzden transfer yaparken tercihleri ona göre yapıyoruz. Bir başarı yakalamak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” diye konuştu. 

KENETLENMEK LAZIM

Bursaspor’un çok büyük desteğe ihtiyacı olduğunu ve bunun için şehrin kenetlenmesi gerektiğini anlatan Samet Hoca, “Bursa önemli futbol şehri. Bulunduğu yer hiç yakışmıyor. Daha yukarı nasıl çıkılır onu planlıyoruz. Başarı için herkes sahip çıkacak bizde çıkacağız. Destek çıkmazsa başarı gelmez. Destek olursa başarı gelir. Ben inanmıyorum. Hedefe koşarız. bu şampiyonluk kupa mı olur bilemem” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X