Bursa’ya kazanmaya geliyoruz

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ‘Mücadelenin ön plana çıkacağı bir karşılaşma olacak. Hedefimiz 3 puanı alıp çıkışımızı sürdürmek’ diye konuştu. 

Bursa’ya kazanmaya geliyoruz

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Özdilek, tek düşüncelerinin galibiyet alarak çıkışlarını sürdürmek olduğunu ifade ederek, ‘Her maçı tek tek düşünüyoruz. Bursaspor’da genç dinamik bir takım. Dolayısıyla mücadelenin ön plana çıkacağı bir karşılaşma olacak.

Her iki takım içinde olmazsa olmaz gibi görülen bir maç olacak. Her karşılaşmaya çıkarken de aynı düşüncede oluyoruz. Kazanma odaklı olacağız. Bursa’ya da kazanmak için gideceğiz. Hep söylüyorum her maçın hikayesi farklı orada da çok farklı bir hikaye olacak.’ dedi. 

KIRMIZI ÇİZGİNİN ÜSTÜNE ÇIKTIK

Takım olarak gelişmeye devam ettiklerini belirten Mehmet Hoca şunları söyledi:  ‘Göreve geldiğimiz günden bu yana epey yol aldık. Bunu her maçta kamuoyu görüyor. Bursaspor karşısında da doğruları yapmak istiyoruz. Rakip geçen hafta kazandı. İyi bir galibiyet aldılar. Biz de kazanarak gidiyoruz. 3 puan bizi çok daha farklı noktalara getirecektir. Geldiğimizden beri ilk defa kırmızı çizginin üzerindeyiz ve oradan yukarı çıkarak devam etmek istiyoruz. Hiçbir maç kolay değil yine zor bir müsabaka oynayacağız’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X