CHP Nilüfer’de Tansal’la yola devam

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda mevcut İl Başkanı Mehmet Turan Tansal, yeniden seçilerek güven tazeledi.

CHP Nilüfer’de Tansal’la yola devam

İki adayın yarıştağı kongrede rakibi Özgür Şahin’i geride bırakan Tansal, “Tek bir yumruk ve tek bir vücut olarak hedef 2019 olarak planlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Dün gerçekleşen ilçe kongresinde, 408 delege oy kullanırken, 405 geçerli oyun 209’unu alan Mehmet Turan Tansal, yeniden başkan seçildi. Diğer aday Özgür Şahin ise 196 oyda kaldı. Tek yumruk ve tek vücut olarak 2019 hedefiyle yollarına tdevam edeceklerini vurgulayan Tansal, “Biz yeni dönemde çok farklı bir yönetim modeli oluşturacağız. Mahalle Temsilciler Meclisi oluşturduk. Bu meclisin içinde 64 mahalle temsilcimiz, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve partililerimiz olacak. Yani CHP Nilüfer İlçe’yi yeni dönemde seçilmiş 16 artı 1 kişi yönetmeyecek, bu meclis yoluyla tüm tabantan tavana yayılan bir yönetim anlayış modeliye tüm Nilüfer yönetmiş olacak” diye konuştu. 

CHP Nilüfir İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Özlem Önsoy Akbaş, Fulya Sevim Akfidan, Ali Rıza Altun, Özer Anaç, Mehtap Aydın, İlhan Çetin, Cüneyt Eren, Utku Esen, Özlem Güneş, Hasan Köksal, Basri Uzgur, Zarife Üçlertoprağı, Fahri Osman Ünal, Ünsal Atakan, Samet yıldız, Fırat Ylmaz.     

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X