CHP’de coşkulu bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından Kültür Park Özgen Kafe’de bayramlaşma programı düzenlendi.

CHP’de coşkulu bayramlaşma

DERYA DEMİR

İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un ev sahipliği yaptığı programa milletvekilleri, milletvekili adayları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile çok sayıda partili katıldı. CHP’lilerin yanı sıra İYİ Parti İl Başkanı Bayram Kazancı da programa katılanlar arasında yer aldı.

İl Başkanı Hüseyin Akkuş tüm partililerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında Bursa’nın sorunlarına dikkat çekti. Bursa’nın bir kimlik sorunu olduğunu söyleyen Akkuş, “Bursa bir sanayi kenti mi, tarih kenti mi yoksa tarım kenti mi?  Bunun kararını vermek zorundayız. Bursa’nın ulaşım sorunundan tutun da tarımsal alanların yok edilmesine kadar bir çok sorunu var. Diğer yandan Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu 0,50 emsal kararı duvara toslamış ve kent mağdurları yaratılmıştır” dedi. 

Akkuş, “Türkiye’deki siyaset bir kişinin iki dudağının arasında şekillenmektedir. Bu nedenle Türkiye’de siyaset doğru gitmiyor. 24 Haziran’da bu mevcut yapı gidecek ve 16 yıllık reklam arası sonlandırılacak. Eğer sandıkta hile yaparlarsa o Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıramış olduğu nutku hatırlatacağız ve Bursa sokaklarında olacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X