CHP’de liste depremi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabıyık: Tüm listeler değişebilir!

CHP’de liste depremi!

OLAY / ÖZEL HABER

CHP milletvekili aday listeleri dün akşam basına sızdı ancak Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık’tan şoke eden bir açıklama geldi.

Olay Gazetesi Köşe Yazarı Mustafa Özdal’a özel açıklamalar yapan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık, “Basında çıkan listelere itibar etmeyin. Gerçek listeler bunlar değil. Tüm Türkiye’de listeler değişebilir” dedi.

Karabıyık, dünkü listelerin ham listeler olduğunu ve bazılarının değişebileceğini söyleyerek şöyle devam etti:

“Sayın Genel Başkan, Parti Meclisi toplantısı devam ederken listelerin basına sızmasından rahatsız oldu. Çünkü bunlar ham listeydi. Sayın Genel Başkan, başından bu yana ‘listeleri basına sızdırmayın, çünkü değişiklikler olabilir’ demişti. Ancak buna rağmen, bazıları listeleri basına sızdırdı.” diyerek, listeleri basına sızdıran CHP’lileri eleştirdi.

İtirazlar ve değerlendirmeler üzerine Türkiye genelinde listelerin değişebileceğini belirten Karabıyık, “Taktir Sayın Kılıçdaroğlu’nda. Ancak Türkiye genelinde bir değişiklik olacağını bekliyoruz” dedi. Karabıyık’a, Bursa listesini de sordum. Bursa için özel bir değerlendirme yapmaktan kaçınan Karabıyık, sadece Türkiye genelinde itirazlar üzerine değişiklik yapılabileceğini söylemekle yetindi.

Karabıyık, son olarak kamuoyuna şu mesajı verdi:

Çıkan listelere itibar edilmesin. CHP’nin gerçek listeleri saat 17,00’da YSK’ya vereceğimiz listelerdir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X