Cüneyt Erdem’den değişim çağrısı

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Çağdaş Grubu Başkan adayı K. Cüneyt Erdem meslektaşlarına düzenlediği kahvaltıda 18 Şubat’ta yapılacak olan genel kurulda aday olacağını açıklayarak ,“Değişime Katıl” çağrısında bulundu.

Cüneyt Erdem’den değişim çağrısı

İnşaat Mühendisi K.Cüneyt Erdem, Crowne Plaza’da düzenlediği ve üyelerin aileleriyle birlikte geniş katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda adaylığını açıkladı.

Toplantıda meslek örgütünü hep birlikte yeniden hak ettiği yere taşıyacaklarını söyleyen Erdem, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin Marmara Bölgesi’nde İstanbul’dan sonra en ciddi örgütlenmesi konumunda olduğunun altını çizdi. Özgür ve bağımsız bir meslek odası, sorunları bilen ve çözüm üreten bir yönetim ve genç mühendislere daha fazla destek veren bir anlayışla yola çıktıklarını belirten K.Cüneyt Erdem sözlerine şöyle sürdürdü:

“Değerli meslektaşlarım, 18 Şubat tarihinde odamız için önemli bir genel kurul yapılacak. Bu genel kurul senin katılımın, odamız ve mesleğimiz için alacağın tavırla daha da anlam kazanacak. Odamızın geleceği için meslek örgütümüze sahip çıkman, üzerine düşen görevi yapman önemli bir sorumluluktur. Yaşadığımız şehrin sorunlarında sesini yükselten bir meslek odası olmaya söz veriyoruz. Meslek örgütümüzü hep birlikte, hak ettiği yere taşımak, kaybolan dayanışmayı, birlik ve beraberliği sağlamak hepimizin elinde. Kısır çekişmelerden uzak “ben” değil “biz” diyen çağdaş bir anlayışın görev yapma zamanı çoktan gelmiştir”

“SORUNLARI BİLİYORUZ VE ÇÖZECEĞİZ”

Huzurlu ve güvenli bir gelecek inşa eden inşaat mühendislerinin meslek örgütlerinin geleceği için de doğru kararı vereceğine inancının tam olduğunu söyleyen Cüneyt Erdem şöyle devam etti:

“Mesleki alanda edinilen tecrübe ve birikimleri gelecek kuşaklara aktaran, yol gösteren bir meslek odası anlayışı için biz varız, hazırız. Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu, istisnasız bütün üyelerimizin sorunlarını çözecek, ekonomik ve sosyal şartlarını iyileştirecek projeler oluşturacak ve bu projeleri hayata geçirecek güce ve iradeye sahiptir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X