En iyi hizmet  için çalışıyoruz

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

En iyi hizmet  için çalışıyoruz

Esnaf ziyaretlerinde Gemlik Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi veren Yılmaz, ilçeyi daha yaşanır ve modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Esnaf ziyareti sırasında sokaktaki vatandaşlarla da sohbet eden Refik Yılmaz, sorun ve istekleri dinledi. 

Belediye olarak her fırsatta halkla iç içe olduklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ‘Vatandaşlarımızı mahallelerinde, esnaflarımızı ve işadamlarımızı ise işyerlerinde ziyaret ederek, hızlı ve etkili şekilde hizmet veren belediyecilik anlayışımız sürüyor. Kentteki tüm muhtarlarımız, kurumlar ve sivil toplum örgütleriyle de gerek karşılıklı ziyaretlerle gerekse 24 saat hiç kapatmadığım telefonumla ihtiyaç duydukları ve diledikleri vakit iletişim halindeyiz. Gemlikimize en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X