Erdoğan o pankartı görünce gençleri kırmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘çay’ pankartını görünce gençleri kırmadı.

Erdoğan o pankartı görünce gençleri kırmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin’de düzenlediği mitingin ardından Vali Mustafa Yaman’ı ziyaret etti.

Erdoğan Mardin’den ayrılmadan önce havalimanı güzergahında ilerlerken Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’ne gençler tarafından asılan ‘Tayyip amca çaya bekleriz’ pankartını görünce merkezi ziyarete gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın merkezi ziyaretinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Mardin mitinginin ardından Mardin Valisi Mustafa Yaman’ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim özel radyo programını Mardin Valiliğinde gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin’den ayrılmadan önce havaalanı güzergâhında bulunan Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezine gençlerin astığı “Tayyip amca çaya bekleriz” pankartına kayıtsız kalamadı.

mardin.jpg

Görevlendirme yapılan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından Mardinli gençlere kazandırılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu.

mardin-01.jpg

Mardinli gençlerle bir araya gelen Erdoğan, merkezin içinde yapılan kursları ve çalışmaları inceledi, gençlerden bilgi aldı. Gençlerle masa tenisi de oynayan Erdoğan, Dombra şarkısını dinledi.

Gençlerin resim çektirme talebini de geri çevirmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan hatıra fotoğrafının ardından özel uçağı ile Mardin’den ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X