Ev tekstilcileri Frankfurt’ta

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi programı kapsamında Bursa’dan bir grup işadamı, Almanya’nın Frankfurt kentine çıkarma yaptı.

Ev tekstilcileri Frankfurt’ta

Heyet, dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olarak kabul edilen ve bugün kapılarını açacak olan Heimtekstil öncesinde önemli bir etkinliğe imza attı. ‘Uluslararası Ev Tekstili Buluşması’ Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı’nın katılımı ile gerçekleştirildi. Ekinlikte BTSO Heyet Başkanı Hasan Çepni’nin yanı sıra, Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar, Frankfurt Sanayi ve Ticaret Odası Orta ve Güneydoğu Avrupa Direktörü Paul Schmitz, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Sekreteri Okan Özoğlu, MÜSİAD Hessen Şube Başkanı Musa Aydın, Hanau Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek de hazır bulundu. Yapılan konuşmaların ardından Hasan Çepni, Başkonsolos Karartı ve Schmitz’e Bursa çinisi hediye etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ikili görüşmelere geçildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X