Fabri’den veda gibi açıklama!

Fabri: Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür ederim

Fabri’den veda gibi açıklama!

Beşiktaşlı Fabri, Siyah-Beyazlılar’ın Premier Lig ekibi Fulham ile görüştüğünü ve iki kulübün anlaşması halinde İngiltere’de oynamak istediğini açıkladı.

Beşiktaş’ın Krasnodar’ı 3-1 mağlup ettiği hazırlık maçı sonrası konuşan İspanyol file bekçisi, hedefleri olduğunu ve hayallerinin peşinden koşmaya devam edeceğini söyledi.

2016 yaz transfer döneminde Deportivo La Coruna ile sözleşmesi sona eren Fabri, bonservissiz olarak Beşiktaş’a transfer olmuştu

Aspor’a konuşan İspanyol file bekçisi şunları söyledi:

“Premier Lig çok büyük bir lig. Benim de uzun zamandır ilgilendiğim bir lig. Beşiktaş’ta çok iyi günlerim geçti. Beşiktaş ile Fulham görüşüyor. Sözlü anlaşma var ama imza atılmadı.

İki kulüp anlaşırsa benim de Premier Lig’de oynamak gibi bir isteğim var. Bütün taraftarlara, kulüpte çalışanlara teşekkür ederim.

Yeni bir maceraya atılmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya ve mutlu olmaya geldim. Kulübe bir şeyler kazandırdığımı düşünüyorum.

Hedeflerim vardı, hayallerimin peşinden koşmaya devam edeceğim” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X