Fenerbahçe maçı ertelendi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda saat 18.00’de başlaması planlanan Altınordu-Fenerbahçe maçı, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Fenerbahçe maçı ertelendi

Atatürk Stadı’nda bu akşam oynanması gereken maçın öncesinde, dünden bu yana süren yağmurun zemindeki etkileri hakemler ve takımların temsilcileri tarafından incelendi. Sahanın zemininde yoğun su birikintileri olduğu gözlenirken farklı noktalarında topun sekmesini kontrol eden hakemler ve takım temsilcileri, daha sonra statta bir süre toplantı yaptı. 

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, maçın ertelenmesine karar verildiği bildirildi.

Federasyon karar verecek 

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda bu akşam karşılaşacakları Fenerbahçe maçının ertelenmesiyle ilgili, “Belki maçı 18 Ocak’ta oynayabiliriz diye konuştuk ama sonuçta buna, federasyon karar verecek” dedi.

Maçın ertelenmesiyle ilgili Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile ortak basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, geçen hafta Fenerbahçe ile oynadıkları ve 1-1’lik skorla biten maçın, güzel geçtiğini, yine böyle bir maç oynamayı hedeflediklerini söyledi.

Hava şartları elverişli olmadığı için maçın oynanmamasının, en doğru karar olduğunu belirten Eroğlu, “Zemin elverişli değildi. Burada sakatlıklar yaşanabilirdi. Belki maçı 18 Ocak’ta oynayabiliriz diye konuştuk ama sonuçta buna, federasyon karar verecek” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise futbol oynamaya geldiklerine değinerek, şöyle konuştu:

“Aşırı yağış nedeniyle sahaya çıktık. Ekibimizle kontrolleri yaptıktan sonra eski futbolcu olarak bu sahada futbol oynanamayacağına kanaat getirdik. Daha sonra hakemler davet etti. Saat 3’te sahada kontrol yaptıklarını ancak yağmurun şiddetli yağmasından dolayı daha sonra karar vereceklerini söylediler. Kontrolleri yaptıktan sonra bu sahada öncelikle futbolcuların sağlığının önemli olduğunu fikrindeydik. Kontrollerden sonra bizi hakem odasına davet ettiler. Hakemler, sporcu sağlığının her şeyden önemli olduğunu, bu şartlar altında maçın ertelendiğini söylediler. Maçın tarihi, belli değil.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X