Formanın ağırlını biliyoruz!

Yusuf Erdoğan, ‘Konyaspor’u yenecek gücümüz ve enerjimiz var. Biz Bursasporuz ve her maça kazanmak için çıkıyoruz’ dedi.

Formanın ağırlını biliyoruz!

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Erdoğan, kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıklarını söyledi. Yusuf, ‘Rakibimiz küme düşmeyi garantilese de Ünal Karaman hoca ile birlikte iyi bir performans gösteriyorlardı.

Direneceklerini biliyorduk. O yüzden güzel bir dakikada gol bulduk. Basit bir gol yedik. Tekrar golü bulduk. Maçın yüzde 100’ünü biz kontrol ederek oynadık. Güzel bir galibiyet aldık.

Şu an hak ettiğimiz konumda değiliz ama bizim açımızdan bu maç önemliydi. Biraz daha rahatlayarak, özgüvenli bir Bursaspor izletmek istiyoruz’ diye konuştu. 

Final maçını kazandık

‘Karabükspor maçı bizim için final maçıydı’ diyen tecrübeli kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, ‘Kendi sahamızda bambaşka oynuyoruz. Konyaspor maçını kazanmak istiyoruz

. Çünkü o gücümüz ve enerjimiz var. Biz Bursasporuz ve her maça kazanmak için çıkıyoruz. Karabük’e gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her deplasmanda sanki kendi sahamızdaymış gibi hissettiriyorlar. Çok büyük bir kitleye oynuyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X