Geleceğin insan kaynakları yetişiyor

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) işbirliğiyle 5,si düzenlenen ‘Geleceğin İK’cıları-İnsan Kaynakları Programı’ sertifika töreni ile son buldu.

Geleceğin insan kaynakları yetişiyor

İnsan kaynakları istihdamına katkı sağlamak ve öğrencilerin mesleki açıdan gelişimine destek olmak amacıyla düzenlenen program yaklaşık 2 ay sürdü ve 60 öğrenci eğitim gördü. Programda; Mühendislik, İİBF, Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji ve Psikoloji öğrencilerinin yanı sıra bu yıl, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencileri de ilk kez yer aldı.

“MARKA HALİNE GELDİ…”

PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül, ‘Geleceğin İK’cıları-İnsan Kaynakları Programı’ projesinin üniversite ve sanayi işbirliği konusunda önemli bir adım olduğunu söyledi. Alınacak eğitimleri, hedefler doğrultusunda belirlemek ve üniversitelerde bulunan bilimsel eğitimlerden yararlanmak gerektiğini vurgulayan Gül, “Geleceğin İK’cıları projesi artık bir marka haline geldi. Öğrencilerin katkılarıyla sağlam temeller oluşturuldu. Programın 5,sinin düzenlenmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memet Zencirkıran da, İnsan Kaynakları Programı’nın öğrencilere özel sektörden üst düzey yöneticilerle bir araya gelme fırsatı sağladığına dikkat çekti. İş hayatına yönelik farkındalıkların artırıldığını vurgulayan Zencirkıran, bu programların öğrencilerin okul sonrası kariyerlerine yönelik önemli bir vizyon kazandırmasına katkıda bulunduğunu kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X