Gençler gelecekten ne bekliyor projesi

İznik’te başlayan ‘Gençler Gelecekten Ne Bekliyor’ projesi kapsamında gençlerin fikirleri toplanarak bir rapor haline getirilecek.

Gençler gelecekten ne bekliyor projesi

Rapor haline getirilen fikirler içerisinden uygulanabilecek olanlar ise ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından hayata geçirilecek. 

İznik Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İznik Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Gençler Gelecekten Ne Bekliyor’ projesi, tanıtım toplantısıyla başladı

İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen toplantıya İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Milli Eğitim Müdür V. Filiz Baran, İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Müdürü Nurkan Oral, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 İ znik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Sizler  talep edeceksiniz, isteyeceksiniz, pes etmeden hayallerinizin peşinde koşacaksınız. Bizler sizlerden nasıl bir İznik hayal ediyorsunuz, nasıl bir ülke hayal ediyorsunuz, bu fikirlerinizi bekliyoruz” dedi.

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ise, “Gençler gelecekten ne bekliyor projesi gerçekten bizler için de önemli” değerlendirmesinde bulundu. Öğrenciler not kâğıtlarına yazmış oldukları fikirlerini sandıklara attılar.

 Öğrencilerin fikirleri ilgili kurumlar tarafından bir rapor haline getirilerek uygulanması için çalışmalar yürütülecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X