Gençler kupa uzandı

Okullararası Voleybol Gençler (B) müsabakaları sonunda kızlarda Özel Çağdaş Önce Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Özel Okyanus Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Gençler kupa uzandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Voleybol Gençler (B) müsabakalarında heyecan sona erdi. 4 Aralık’ta start alan organizasyon sonunda kızlarda Özel Çağdaş Önce Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Özel Okyanus Anadolu Lisesi zirveyi kaptırmadı.  Kızlarda 4, erkeklerde 3 okulun mücadele ettiği İl Birinciliği’nde müsabakalar Çekirge Spor Salonu’nda oynandı. 

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Organizasyonda son maçlar dün oynanırken, Özel Çağdaş Öncü Anadolu Lisesi’nin birinci olduğu kızlarda Özel TED Bursa Anadolu Lisesi ikinci, Kestel Hasan Aslanoba Anadolu Lisesi üçüncü ve TEV Hayri Tokaman MTAL de dördüncü oldu. Özel Okyanus Anadolu Lisesi’nin şampiyonluğa ulaştığı erkeklerde ise Kestel Hasan Aslanoba Anadolu Lisesi ikinci ve Tophane MTAL de üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Müsabakalar sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci, okul müdürleri ve öğretmenler tarafından verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X