‘Gençlere önem veriyoruz’

İnegöl’de 10 Aralık’ta yapılacak genel kurulda başkanlık için aday olmayacağını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, üç senelik hizmet dönemini değerlendirdi.

‘Gençlere önem veriyoruz’

ABDULLAH TANIŞ

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “2014 yılının Aralık ayı itibariyle bu güne kadar İnegöl’de birçok yatırım ile vatandaşlarımıza hizmetlerde bulunduk. Yönetim kurulu üyelerimiz, Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız ile birlikte adeta canla başla mücadelemizi sürdürdük” dedi.

Demirel, “Konuşmaktan çok icraat yapmayı tercih ettik. Gerek belediye başkanımıza, gerek milletvekilimize, gerek bakanlarımıza, bizlere iletilen sorunları ilettik ve çözüme kavuşması için yoğun bir mesai harcadık. Bugün bunların semeresini yaşıyoruz ve bizler için en büyük mutluluk ve teşekkür de, bu mesailerin karşılığını hizmet olarak alabilmekti. İnegöl’de tüm sorunlar elbette bitmedi, emniyet binası, kaymakamlık binası gibi önemli sorunlar için biz girişimlerimizi yaptık. Ancak süremiz dolduğu için artık o sorunlarla Mustafa Ersan arkadaşımız en iyi şekilde ilgilenecek ve o sorunları çözüme kavuşturacaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı adaylığı açıklanan Mustafa Ersan da kurulacak yeni yönetim hakkında bilgiler verdi. AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’nın tek liste ile gerçekleştireceği kongrede başkan adayı olan Mustafa Ersan ise 25 kişilik bir yönetim çıkaracaklarını belirterek, yeni yönetimde gençlere ağırlık vereceklerini ve gençlere önem verdiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X