Gizem Karaca: ‘Konuşursam benim için kötü olur’

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca, konuyla ilgili ilk kez yeni filmi ‘Hürkuş: Göklerdeki Kahraman’ın galasında konuştu.

Gizem Karaca: ‘Konuşursam benim için kötü olur’

BEŞ YILLIK BİR OLAY

Çağatay Ulusoy’la birlikte yargılandığı uyuşturucu davasında 4 yıl 2 ay hapse çarptırılan güzel oyuncu Gizem Karaca, önceki akşam başrolünü Hilmi Cem İntepe’yle paylaştığı ‘Hürkuş: Göklerdeki Kahraman’ filminin galasında objektiflerin karşısındaydı.

Aldığı cezayla ilgili sorulardan kaçamayan Karaca, “5 sene önce olmuş bir durum bu. Tekrar gündeme geldi ve dillendi. Avukatım bütün gerekli açıklamaları yaptı. Onun dışında bir şey söylemem benim için zararlı olur’ dedi.

ÇAĞATAY’A YORUM YAPMADI

Yaşadığı BU zor dönemde eşi Kemal Ekmekçi’nin yanında olduğunu söyleyen Gizem Karaca, “Eşim benim hep yanımda ve destek oldu” dedi. Söz Çağatay Ulusoy’a geldiğinde ise yanıt vermek istemeyen Karaca, “Daha fazla konuşmam doğru olmaz, lütfen biraz anlayışlı olalım” dedi. Filmde Vecihi Hürkuş’u canlandıran Hilmi Cem İntepe ise Survivor’da olduğu için katılamadığı galaya adadan mesaj gönderdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X