Gürsu esnafı Işık’ı ağırladı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ‘Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları’nda esnafla kahvaltı yaparak ilçenin gelişimine ilişkin soruları yanıtladı.

Gürsu esnafı Işık’ı ağırladı

Gürsu Yeşil Artvin Kıraathanesi’nde esnafla biraraya gelen Başkan Işık, Gürsu’nun çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimine değer katacak vizyon projeler hakkında bilgiler sundu. İlçede yapılan hizmetlere ilişkin yöneltilen soruları yanıtlayan Işık, kamulaştırma çalışmalarını anlattı ve “Hemşehrilerimizin beklentileri öncelikli olmak üzere, ilçemize değer katacak hizmetleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Esnaflarımıza misafir olarak hep birlikte yaptığımız kahvaltı programlarında da hizmetlerimize ilişkin öneri ve talepler üzerine sohbet ediyoruz. İlçemizin gelişimi için, tüm dinamiklerimizi biraraya getiren bir sinerji yakalamamızın önemini biliyoruz. Bu bağlamda bizlere iletilen tüm fikirleri dikkate alıyoruz” dedi.

Toplantıya Başkan Işık, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatı yetkilileri, muhtarlar ve bir grup esnaf katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X