Hafta sonu rekor sıcağa hazır olun

Bu yıl Türkiye’nin özellikle batı bölgelerinde kış sert yüzünü göstermeden geçip gitti. Meteorolojik tahminler, mart ayının kalan günlerinde de hava sıcaklığının bahar değerlerinde geçeceğini söylüyor.

Hafta sonu rekor sıcağa hazır olun

Yarın batı bölgelerinde hafif yağış ve rüzgarın güneyli yönlerden batıya dönmesiyle birlikte bugüne göre hafif bir serinleme olması bekleniyor.

Buna göre Bursa’da bugün 18 dereceye kadar yükselecek olan sıcaklık yarın günün en sıcak saatinde ancak 16 dereceye ulaşabilecek.

Cuma günü yağış Bursa’yı terkediyor. Güneşli ve daha sıcak bir güne hazır olun. Meteorolojik tahminlere göre cuma günü sıcaklığın 20 dereceye yükselmesi bekleniyor.

Yaz gibi sıcak

Bursa ve çevresi için asıl sıcak gün ise cumartesi. 17 Mart Cumartesi günü Bursa’da rekor bir sıcaklık bekleniyor.

Rüzgarın lodos yönünden hafif eseceği ve gökyüzünde güneşin gün boyunca yüzünü göstereceği 17 Mart Cumartesi günü sıcaklığın 25 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

25 derecelik sıcaklık Meteoroloji Genel Müdürlüğü istatistiklerine göre bir rekor. Daha önceki 17 Mart’larda görülmüş en yüksek sıcaklık 23.2 derece.

Sıcaklığın pazar günü hafif yağışla birlikte 22, pazartesi de 19 dereceye düşmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X