Havada panik! Çoğunluğu Bursa’daki maçtan dönüyordu…

İstanbul-Erzurum seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait uçak, yıldırım temas etmesi nedeniyle Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Havada panik! Çoğunluğu Bursa’daki maçtan dönüyordu…

Trabzon Havalimanı Mülki İdare Amiri Numan Hatipoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Erzurum Havalimanı’na hareket eden uçağın, havada yıldırım teması olduğu gerekçesiyle Trabzon Havalimanı’na acil iniş için izin istediğini söyledi.

Gerekli tedbirlerin alınmasının adından uçağın Trabzon Havalimanı’na iniş gerçekleştirdiğini ifade eden Hatipoğlu, “Yaklaşık yarım saat havalimanında gerekli kontrolleri yapılan uçakta herhangi bir teknik arıza ya da sorun oluşmadığı tespit edildi. İncelemenin ardından uçak Erzurum Havalimanı’na hareket etti ve inişi de gerçekleşti.” dedi.

Bu arada çoğunluğu Bursa‘daki karşılaşmadan dönen Erzurumspor taraftarlarının yer aldığı uçakta yaşanan panik nedeniyle, 2 yolcunun karayolu ile seyehatini tamamlamak üzere Trabzon Havalimanı’nda indiği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X