Hayaller kuruldu kütüphane oluştu

Hayaller Kuruyoruz Derneği’nin gönüllü üyeleri ‘1 kitap 1 hayal’ projesi kapsamında Kestel’in Erdoğan İlk ve ortaokulunda kütüphane inşa etti.

Hayaller kuruldu kütüphane oluştu

’81 ilde 81 kütüphane’ hedefi ile köy okullarına kütüphane kazandırmaya devam eden Hayaller Kuruyoruz Derneği, şimdiye kadar Hatay, Antalya, Muğla, Tunceli, Gaziantep ve Manisa’daki kırsal mahallelerdeki okullarda kütüphane kurdu. 20 binden fazla kitabı 3 binden fazla çocuğa sunarak onların hayallerine dokunan dernek üyeleri, son olarak da Kestel Erdoğan İlk ve ortaokulunda kütüphane inşa etti. 

HEDEFE 1 ADIM DAHA…

Gece gündüz demeden çalışarak okul için yeni bir kütüphane inşa eden Hayaller Kuruyoruz Derneği üyeleri, hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadı. Kütüphaneyi törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen katıldı. 

TAM DESTEK…

Törende konuşan Kaymakam Ahmet Karakaya öğrencilere kitap okumanın öneminden bahsederken, Hayal Kuruyoruz Derneği’nin gönüllü olarak birer eğitim neferi olduğundan bahsederek teşekkür etti. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ise, çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapıldığına işaret ederek, her türlü destek için yanlarında olduğunu söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X