Heimtekstil’e Türkiye damgası

Almanya’nın Frankfurt kentinde her yıl düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olarak kabul edilen Heimtekstil başladı.

Heimtekstil’e Türkiye damgası

64 ülkeden 2 bin 975 firmanın stant açtığı fuarda, Türkiye aralarında Bursalı şirketlerin de bulunduğu 257 firma ile gövde gösterisi yapıyor. 40 yıldan fazla geçmişe sahip olan Heimtekstil’de duvar, banyo, cam, mutfak ve masa tekstili ile yatak örtüsü, dekoratif ürünler, duvar sistemleri, iplik, perde, ev tekniği, ev tekstili ve ev aksesuarlarının yanı sıra yeni teknolojiye sahip dijital baskı makineleri de sektörün beğenisine sunulacak.
 
Katılımcılar, fuarın trend ürünlerinin sergilendiği ‘Tema Parkı’nda sektörle ilgili geleceğe yönelik yeni kapsamlı projeleri görme fırsatı yakalayacak. Dijital baskı teknolojisi de geçen yıl olduğu gibi fuarda sergilenecek. Dünyanın önde gelen yazıcı üreticileri, tekstil segmenti için yeniliklerini ve teknolojilerini fuarda sunacak. Fuarda, son yıllarda mobilya ve döşeme kumaşlarının yüksek kaliteli tedarikçilerinin sayısı da güçlü bir şekilde arttı. Bu gelişme 2018 yılında da devam etti. 12 Ocak’a kadar açık kalacak fuarda katılımcılar, iş görüşmeleri gerçekleştirecek ve sektörün geleceğine ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunacak. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) da, bir grup işadamını fuara götürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X